Werkgevers


Is het niet mooi om allemaal enthousiaste medewerkers op de werkvloer te hebben, waardoor het ziekteverzuim afneemt en de betrokkenheid toeneemt? Als werkgever van de toekomst wordt 'duurzame inzetbaarheid' van uw medewerkers steeds belangrijker. 
 
Heb je twijfels of een doorgroei naar een andere functie past bij jouw werknemer, ook dit onderwerp kan tijdens de coaching de rode draad zijn.

Wat levert een investering in loopbaancoaching op?

  • Aandacht voor ontwikkeling van de werknemer vergroot de motivatie en binding met jouw bedrijf
  • Iemand met plezier in zijn werk meldt zich minder vaak  en korter ziek.
  • Plezier in het werk maakt iemand productiever, creatiever en uiteindelijk jouw bedrijf succesvoller. De duurzame inzetbaarheid is hiermee geborgd
  • Iemand die uitblinkt in zijn werk is inspirerend voor jouw bedrijf en collega‚Äôs
  • Voor je medewerker een (her)ontdekkingstocht naar waarden, inspiratiebronnen, drijfveren, talenten, kwaliteiten en competenties. Na de coaching wordt het voor de medewerker en zijn/haar omgeving duidelijk wat hij/zij te bieden heeft, waarin hij /zij uitblinkt en wat zijn/haar toegevoegde waarde is voor jouw organisatie.
De kracht van de organisatie en de resultaten komen voort uit het menselijk kapitaal in jouw bedrijf.
 
Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden kun je contact opnemen met Lianne van Wanrooij 06- 414 76 421 of info@curriculi.nl
 
 

Afbeelding invoegen