Afbeelding invoegen


Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 volgende »

Fijne, leerzame, vlotte LinkedIn-workshop met heel veel informatie, maar ook voldoende tijd voor vragen en een luisterend oor. Tijdens deze workshop bij Curriculi Loopbaancoaching heb ik (als leek) veel tips & tricks gekregen, waardoor ik vol enthousiasme en zelfverzekerd mijn LinkedIn profiel heb aangemaakt.
Dank je wel Lianne voor je leerzame en enthousiaste aanpak! - Groet, Hella Sas.

Hella Sas - 14-06-2021 - 10:55

Eind 2020,in een baan-onzekere periode, Lianne benaderd voor voor een loopbaan advies traject. Fijne gesprekken gehad, nieuwe inzichten gekregen maar vooral ook veel bevestiging dat ik de juiste keuzes al gemaakt heb in de loop van de jaren. Lianne bedankt voor alles.

joris dikmans - 25-04-2021 - 18:25

Voor praktische tips, het zien van je kwaliteiten en je energie vreters en gevers op het gebied van je persoonlijk vlak en werk heb je aan Lianne een goeie. Ze is open, luisterd goed, vraagt door en kan aansluiten bij waar jij zit als coachie. Goede feedback en handvaten om vooruit te kunnen. Een aanrader.

Ester - 01-03-2021 - 15:52

Ik heb met Lianne een prettig en open gesprek gehad. Ik heb vele tips meegekregen over netwerken, het schrijven van een sollicitatiebrief en jezelf op een ludieke manier presenteren. Lianne heeft een luisterend oor voor al mijn vragen . Ik ben zeer tevreden mett dit gesprek en ga haar tips meenemen en gebruiken in mijn weg naar een baan.

M. vd Mierden - 18-09-2020 - 17:26

Lianne heeft me geholpen met het voorbereiden van een sollicitatiegesprek. Het was erg leerzaam, want ze gaf hele specifieke tips. Ze gaf zeker geen standaard tips. Die had ik anders namelijk ook wel gewoon op internet kunnen vinden.

Anoniem - 16-03-2020 - 21:22

Ik heb bij Lianne een kort maar krachtig ontwikkeladviestraject gevolgd. Dit met als doel via een verbeterde profielschets mijn zichtbaarheid/vindbaarheid te vergroten. Ik heb tips gekregen ter uitbreiding van mijn netwerk en het vinden van vacatures. Dit alles in een ongedwongen sfeer met een lading vol duidelijke handreikingen en praktische tools. Bedankt Lianne en ik hou je op de hoogte!

A. Espa - 13-11-2019 - 09:05

Lianne heeft mij, op een kundige en integere wijze, geholpen om mijn vaardigheden, mogelijkheden en interesses duidelijk in kaart te brengen, waardoor ik nu gericht op zoek kan gaan naar een interessante functie.

A. de Klein - 16-04-2019 - 09:48

Ik heb mijn loopbaan traject met Lianne als zeer prettig ervaren. Lianne kan heel goed luisteren waardoor ze vlot een passend aanbod kon samenstellen. Lianne voelde heel goed aan waar ik behoefte aan had, paste de sessies ook aan wanneer dit nodig was. De werkvormen zorgde ervoor dat ik zaken op een rijtje kon zetten en leidde ertoe dat ik actief onderzocht heb, wat ik wil met mijn loopbaan. Door dit traject, heb ik een grote stap voorwaarts kunnen zetten in het onder andere aangaan van solliciteren en netwerkn.

L. van Gestel - 04-02-2019 - 13:47

Lianne is een zelfverzekerde lieve zachte vrouw die erg duidelijk is in het overbrengen van haar woorden en de stof die ze je wil laten leren. De workshop die ze gegeven heeft over het gebruik van LinkedIn was enorm behulpzaam en leerzaam. Alles wat tot in de puntjes keurig netjes geregeld. Daarnaast ken ik Lianne van de opleiding NLP Practitioner. Hierbij komt naar voren hoe graag Lianne bijleert om dat te gebruiken bij de skills die ze al heeft. Een fijne vrouw om mee te werken zowel samen als student of oefengroepje of als trainster. Gedreven door passie die aanstekelijk werkt als je bij haar bent. Een topvrouw zonder opsmuk, een rechtvaardige sterke persoonlijkheid.

Indigo Huijbregts - 03-01-2019 - 11:57

Als beginneling vond ik het een waardevolle workshop, stapsgewijs werd het programma uitgelegd daarnaast ontvingen de deelnemers een handuitreiking van de presentaite en een checklist als je aan de slag gaat. Het geheel was zeer goed verzorgt, mijn complimenten!

Mieke Toemen - 09-12-2018 - 20:56


Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 volgende »