Over CurricuLi

Mijn naam is Lianne van Wanrooij - van Iersel en woon in Tilburg.

Ik heb jaren in de financiële sector gewerkt. Mijn hobby in psychologie wilde ik graag verder ontwikkelen. Op dat moment kwam ik zelf in een spagaat terecht. Tijdens mijn eigen loopbaantraject was ik steeds meer geïnteresseerd in het vak van mijn eigen loopbaanadviseur. Dit heeft mijn ogen doen openen. Ik kan wel zeggen dat ik een ervaringsdeskundige ben in het thema carrière switch met alle beren die er op mijn pad hebben gestaan.

De naam CurricuLi komt van een samenvoeging van curriculum en Lianne. Curriculum heeft alles te maken met je levensloop en vooral qua werk, opleiding en interesses.
 
Mijn missie en visie
Ik wil graag mensen begeleiden bij het vinden van hun droombaan. Als je werk hebt dat bij je past, hoef je namelijk nooit meer te werken. (Mahatma Gandhi)

Werk is een belangrijk component van het leven. Mensen die 'uit het hart' werken, krijgen energie van hun werk. Het zorgt er ook voor dat je als mens positiever in het leven staat en het komt de gezondheid ten goede. Dit begint bij jongeren natuurlijk met het maken van een goede studiekeuze om uiteindelijk je droombaan te kunnen realiseren.

Hetzelfde geldt voor organisaties. Zij staan soms onvoldoende stil bij hoe ze beter kunnen investeren in de talenten en kwaliteiten van hun medewerkers. Investeren in de mensen verkleint het ziekteverzuim, geeft meer arbeidsvreugde en dat vertaalt zich in een toename van effectiviteit en rendement.

Loopbaanbegeleiding is een vrij breed vakgebied. Ik richt me vooral op zelfinzicht, zelfontplooiing en talentontwikkeling. De kernwaarden die ik heel belangrijk vind, zijn: vertrouwen, eerlijkheid, respect. Ik ben zelf ontzettend gemotiveerd en werklustig. Dit zie ik graag terug bij mijn klanten.
 

Ga terug naar mijn startpagina.