Afbeelding invoegen


Bericht schrijven >

Lianne had goede tips voor het uitbreiden en onderhouden van mijn netwerk. Ook hebben we gekeken naar mijn cv en sollicitatiebrief. Hierover had ze goede idee├źn om deze aan te passen, zodat alle kwaliteiten zichtbaar werden. Ze was een goede sparringpartner om sollicitatiegesprekken mee te oefenen. Dank je voor de leerzame bijeenkomsten!

Monique
Samen met Lianne mijn toekomst goed doorgelicht en op een rijtje gezet. Soms heb je dat tweede paar ogen even nodig. Lianne heeft mij daarin goed ondersteund. Ze voelde vrij goed aan waar ik heen wilde en had daar meteen de juiste trucjes en oefeningen voor klaarliggen. Lekker vlot door het proces gelopen en lekker 'to the point' bezig geweest.

A. De Jong
Fijne, leerzame, vlotte LinkedIn-workshop met heel veel informatie, maar ook voldoende tijd voor vragen en een luisterend oor. Tijdens deze workshop bij Curriculi Loopbaancoaching heb ik (als leek) veel tips & tricks gekregen, waardoor ik vol enthousiasme en zelfverzekerd mijn LinkedIn profiel heb aangemaakt.
Dank je wel Lianne voor je leerzame en enthousiaste aanpak! - Groet, Hella Sas.

Hella Sas
Eind 2020,in een baan-onzekere periode, Lianne benaderd voor voor een loopbaan advies traject. Fijne gesprekken gehad, nieuwe inzichten gekregen maar vooral ook veel bevestiging dat ik de juiste keuzes al gemaakt heb in de loop van de jaren. Lianne bedankt voor alles.

joris dikmans
Voor praktische tips, het zien van je kwaliteiten en je energie vreters en gevers op het gebied van je persoonlijk vlak en werk heb je aan Lianne een goeie. Ze is open, luisterd goed, vraagt door en kan aansluiten bij waar jij zit als coachie. Goede feedback en handvaten om vooruit te kunnen. Een aanrader.

Ester
Ik heb met Lianne een prettig en open gesprek gehad. Ik heb vele tips meegekregen over netwerken, het schrijven van een sollicitatiebrief en jezelf op een ludieke manier presenteren. Lianne heeft een luisterend oor voor al mijn vragen . Ik ben zeer tevreden mett dit gesprek en ga haar tips meenemen en gebruiken in mijn weg naar een baan.

M. vd Mierden
Lianne heeft me geholpen met het voorbereiden van een sollicitatiegesprek. Het was erg leerzaam, want ze gaf hele specifieke tips. Ze gaf zeker geen standaard tips. Die had ik anders namelijk ook wel gewoon op internet kunnen vinden.

Anoniem
Ik heb bij Lianne een kort maar krachtig ontwikkeladviestraject gevolgd. Dit met als doel via een verbeterde profielschets mijn zichtbaarheid/vindbaarheid te vergroten. Ik heb tips gekregen ter uitbreiding van mijn netwerk en het vinden van vacatures. Dit alles in een ongedwongen sfeer met een lading vol duidelijke handreikingen en praktische tools. Bedankt Lianne en ik hou je op de hoogte!

A. Espa
Lianne heeft mij, op een kundige en integere wijze, geholpen om mijn vaardigheden, mogelijkheden en interesses duidelijk in kaart te brengen, waardoor ik nu gericht op zoek kan gaan naar een interessante functie.

A. de Klein
Ik heb mijn loopbaan traject met Lianne als zeer prettig ervaren. Lianne kan heel goed luisteren waardoor ze vlot een passend aanbod kon samenstellen. Lianne voelde heel goed aan waar ik behoefte aan had, paste de sessies ook aan wanneer dit nodig was. De werkvormen zorgde ervoor dat ik zaken op een rijtje kon zetten en leidde ertoe dat ik actief onderzocht heb, wat ik wil met mijn loopbaan. Door dit traject, heb ik een grote stap voorwaarts kunnen zetten in het onder andere aangaan van solliciteren en netwerkn.

L. van Gestel


Bericht schrijven >