Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3

In verband met boventalligheid in mijn huidige baan ben ik met Lianne in gesprek gegaan.
Door een aantal gesprekken werd mij toen duidelijk, wie ben ik? Wat wil ik? Waar ga ik voor?
De gesprekken zijn informeel en echt op mij gericht, d.m.v. Thuisopdrachten, oefeningen en tests bekijk je samen met Lianne welke kant je op wilt gaan.
Tijdens het verloop van de gesprekken kun je zelf inbrengen waar je meer verdieping of aandacht aan wilt besteden en welke opdrachten, oefeningen jij nodig hebt om tot een goed resultaat te komen.
Bedankt lianne, ik heb veel gehad aan deze loopbaancoachgesprekken met je en hoop snel een baan te vinden die mij bij past

Marjo van der Heijden - 28-04-2015 - 09:37

najaar 2014: Je hebt me geweldig goed geholpen. In een paar sessies met jou zijn er voor mij echt veel dingen duidelijk geworden. Wie ben ik? Wat kan ik? Wat past bij mij? Met de antwoorden op al deze vragen kan ik aan de slag en gerichter gaan zoeken naar een nieuwe baan. Lianne Bedankt!

Nanna van Gerwen-Bovens (Rabobank De Kempen) - 20-04-2015 - 22:42

Goede gespreksvoering. Met name de fases 'wie ben ik' en 'wat kan ik' hadden veel waarde voor mij. Er kwamen persoonskenmerken en kwaliteiten/talenten uit waarvan ik zelf niet door had dat ik deze heb. De opdrachten worden goed en duidelijk nabesproken. De voorbereiding vanuit jou is ook altijd heel goed. Je weet veel af van je vakgebied. Ik ben meer te weten gekomen over mezelf en dit maakt het denk ik wel makkelijker om uiteindelijk tot een goede keuze te komen.

J. vd Heuvel (studiekeuzebegeleiding) - 07-04-2015 - 14:16


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3