Afbeelding invoegen


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3

Enkele antwoorden uit het (tussentijds) evaluatieformulier overgenomen:
"Ik heb voor mezelf meer duidelijkheid gekregen. Dit zorgt voor meer rust bij mij"
"Lianne kan goed zaken samenvatten, de kern benoemen en met voorbeelden komen ter verduidelijking"
" Ze heeft mij de positieve blik op mezelf weer laten zien, waardoor ik zekerder van mezelf geworden ben. Was het even kwijt"
"Ik weet nu beter dat ik in de goede richting zit qua werk en dat als ik in de toekomst iets anders zoek, dan is mij al duidelijk waar ik op moet gaan letten"
"Ik zit zelf achter het stuur. Maar Lianne geeft wel tips hoe ik het beste kan rijden en hoe ik er achter kan komen hoe ik het beste kan rijden. Een échte coach!"
"Lianne heeft voldoende kennis, dat blijkt uit dat ze de rode draad goed kan benoemen en kritische vragen stelt, wat mij aan het denken zet. Het leuke vind ik dat ze soms psychologische zaken uitlegt, wat voor mij verhelderend werkt"
"Ik kan situaties bij jou neerleggen, waar jij dan goed op doorvraagt en vervolgens met een uitleg en/of advies komt waar ik echt iets mee kan"
"Zowel in de gesprekken als bij de opdrachten werd er een spiegel voorgehouden. Dit had voor mij vooral werking erna...zet me aan het denken en ik ging er met collega's over praten in plaats van beren op de weg zien"
"Lianne prikkelt me en ik merk dat ik meer onderneem door de opdrachten. Ze deelt haar kennis en geeft goede samenvattingen waardoor het voor mij duidelijk is geworden wat ik precies wil en wat haalbaar is bij mijn persoonlijkheid"

Miranda B. van FujiFilm Manufacturing Europa B.V. - 13-07-2016 - 09:47

Nav zoektocht over wat ik nu wil met m'n werk een aantal gesprekken gehad met Lianne. Hierbij werd ik echt gedwongen om naar mezelf te kijken!! Rare blikken omdat men niet gewend was een nee te horen waren voor mij oa duidelijk dat ik zeker iets aan die gesprekken heb gehad en nog heb. Door naar mezelf te kijken weet ik ook wat ik zeker niet meer wil!! Hier ga ik zeker mee verder. Erg fijn waren de momenten dat de oefeningen die ik meekreeg besproken werden en evt verder uitgewerkt door Lianne en mij samen waardoor ik weer meer of andere inzichten kreeg. Heb nog steeds de baan die ik had maar beleef het op een andere manier. De mensen om mij heen hebben een andere kant van mij leren kennen. Of ze daar blij van worden weet ik niet maar ik wel!! Ga niet meer door alsof het mijn toko zou zijn! En of ik hier blijf werken weet ik ook niet!!
Lianne van curriculi, heel hartelijk bedankt voor de inzichten die je me hebt gegeven.

Peggy Geerts - 04-03-2016 - 13:02

Vrijdag 19 februari de workshop Linkedin gevolgd. Het is een leuke interactieve workshop met vooral erg praktische tips. Zeker als je je profiel op Linkedin wil verbeteren, dan heeft Lianne allerlei handige tips.
Aanrader.

Inge Tan - 23-02-2016 - 16:49

Vandaag 13Okt2015 bij Lianne van Wanrooy geweest voor de workshop LinkedIn. De workshop was erg leerzaam en zelf als getraind gebruiker heb ik nog zeer bruikbare tips gekregen waar ik echt goed mee uit de voeten kan. Lianne legt alles zeer duidelijk en kortbondig uit. Het is een interactivive workshop . een echte aanrader!

jacqueline Fransen - 13-10-2015 - 13:25

Om zelfverzekerd de sollicitatie in te gaan ben ik hulp gaan zoeken bij Curriculi. Samen hebben gekeken naar mijn brieven en een gesprek geoefend. Samenwerking was heel fijn, maar ook de tips die je krijgt zijn heel zinvol. Ik heb er zeker wat van geleerd en zou het zeker aanraden.

Minouch - 07-07-2015 - 16:08

Goede begeleidster. mijn cv is nu veel meer overzichtelijk. ben ik niet meer so bang om mezelf te zijn bij gespreken en prive`.Durf meer aan mijn werkgever aan te geven als ik ergens mee zit, zoals gisteren ik heb gedaan bij mijn partime baan.Ik ben blij dat ik bij haar te recht kwam. bedankt voor alles.

natalia - 30-06-2015 - 22:57

In verband met boventalligheid in mijn huidige baan ben ik met Lianne in gesprek gegaan.
Door een aantal gesprekken werd mij toen duidelijk, wie ben ik? Wat wil ik? Waar ga ik voor?
De gesprekken zijn informeel en echt op mij gericht, d.m.v. Thuisopdrachten, oefeningen en tests bekijk je samen met Lianne welke kant je op wilt gaan.
Tijdens het verloop van de gesprekken kun je zelf inbrengen waar je meer verdieping of aandacht aan wilt besteden en welke opdrachten, oefeningen jij nodig hebt om tot een goed resultaat te komen.
Bedankt lianne, ik heb veel gehad aan deze loopbaancoachgesprekken met je en hoop snel een baan te vinden die mij bij past

Marjo van der Heijden - 28-04-2015 - 09:37

najaar 2014: Je hebt me geweldig goed geholpen. In een paar sessies met jou zijn er voor mij echt veel dingen duidelijk geworden. Wie ben ik? Wat kan ik? Wat past bij mij? Met de antwoorden op al deze vragen kan ik aan de slag en gerichter gaan zoeken naar een nieuwe baan. Lianne Bedankt!

Nanna van Gerwen-Bovens (Rabobank De Kempen) - 20-04-2015 - 22:42

Goede gespreksvoering. Met name de fases 'wie ben ik' en 'wat kan ik' hadden veel waarde voor mij. Er kwamen persoonskenmerken en kwaliteiten/talenten uit waarvan ik zelf niet door had dat ik deze heb. De opdrachten worden goed en duidelijk nabesproken. De voorbereiding vanuit jou is ook altijd heel goed. Je weet veel af van je vakgebied. Ik ben meer te weten gekomen over mezelf en dit maakt het denk ik wel makkelijker om uiteindelijk tot een goede keuze te komen.

J. vd Heuvel (studiekeuzebegeleiding) - 07-04-2015 - 14:16


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3