Diensten

Afbeelding invoegen

Iedere dag met tegenzin naar je werk, fysieke/geestelijke klachten, vastgeroest blijven in je huidige baan, steeds maar switchen van studie, stilstaan in ontwikkeling etc. Loopbaancoaching helpt je uit deze vicieuze cirkel. 

Loopbaantraject

De duur en inhoud van een loopbaantraject worden afgestemd op jouw vraag. Dit stellen we vast tijdens een intakegesprek. In een loopbaantraject ga je vooral met jezelf aan de slag. Je ontdekt je kwaliteiten en je passie. Je krijgt zicht op je sterke en zwakke punten. Je hebt vaak al heel veel 'in' je zitten, ik ga je leren hoe je het juiste laatje open kunt trekken om je kwaliteiten eruit te halen.

Drijfverenscan

Drijfveren gaan over wat je motiveert en hoe je denkt. Drijfveren komen vanuit jezelf en beïnvloeden je gedrag. Het grootste deel van de tijd ben je je niet bewust van je drijfveren, maar ze spelen wel een belangrijke rol in je doen en laten. Ik heb gekozen voor de drijfverenscan van Intodrives. Een door psychologen ontwikkelde scan die goed inzicht geeft in je drijfveren, weerstand (allergieën) en omgevingsvoorkeuren. Dit helpt je om de juiste keuzes te maken en komen we in de (coach)gesprekken snel tot de kern van je vraag.
 
De drijfverenscan kan onder andere ingezet worden bij:
  • Loopbaanvragen, om je te helpen de juiste keuzes te maken
  • Coachvragen, om je inzicht te geven in mogelijke oorzaken of verbanden met je vraag   
  • Persoonlijke ontwikkeling


De Intodrives drijfverenscan is een professioneel instrument en daarom niet vrij verkrijgbaar. Ik ben opgeleid en gecertificeerd voor het gebruik van dit testinstrument. Indien dit van toegevoegde waarde is voor jouw traject, zet ik de drijfverenscan graag in. Klik hier voor een voorbeeld.

Sollicitatiehulp
 
Heb je hulp nodig bij het solliciteren? Ik voorzie jouw CV en motivatiebrief en CV van tips en aanbevelingen. Ook het oefenen van sollicitatiegesprekken is mogelijk. Kortom we gaan aan de slag met wat jij nodig hebt om succesvol nieuw werk te vinden!
 
Wegwijs zakelijke social media
 
Wil jij of je onderneming beter zichtbaar zijn op social media? Ik geef workshops waarin ik  in een kleine groep tips en trucs behandel om je LinkedInprofiel te versterken. In de workshops is natuurlijk voldoende tijd om op je vragen in te gaan. Na het volgen van de workshop kun je op de juiste manier het maximale uit je LinkedInprofiel halen.
 
 
Heb je nog vragen? Neem gerust contact met me op: Lianne van Wanrooij, 06- 41 76 421 of info@curriculi.nl