Ontwikkeladvies NL leert door

VOL!!!

Vanaf 1 december 2020 komen er weer plaatsen vrij voor gesubsidieerde trajecten. Wees er snel bij, zodat je gebruik kunt maken van deze regeling. Je kunt hiervoor nu al contact met me opnemen.

Hoe ziet jouw baan er over 10 jaar uit? De arbeidsmarkt verandert snel (zeker in deze bijzondere tijd met COVID-19) en jij ook. Het is goed om na te denken over de toekomst van jouw baan en je persoonlijke ontwikkeling. Het ontwikkeladvies geeft je inzicht in je huidige werk, je kwaliteiten en je mogelijkheden. Het traject bestaat uit het invullen van een online arbeidsmarktscan en (online) gesprekken met een tijdsbeslag van in totaal vier uren.

Voor wie? 
Ben je tussen de 18 en de pensioengerechtigde leeftijd dan kun je kosteloos een ontwikkeltraject volgen. Dit geldt voor werkenden, waaronder flexwerkers en zelfstandig ondernemers, maar ook voor niet werkenden.
Een voorwaarde is dat je een band hebt met de Nederlandse arbeidsmarkt. Een band met de Nederlandse arbeidsmarkt wordt in ieder geval aangenomen wanneer de deelnemer een Burgerservicenummer (BSN) heeft.
 
Doel
Het doel van het ontwikkeladvies is je gestimuleerd wordt om de regie van je loopbaan in eigen handen te nemen. Het ontwikkeladvies geeft inzicht in het toekomstperspectief van je huidige werk, de competenties en toekomstige loopbaanmogelijkheden. Hierbij gaat het erom dat je actief gaat nadenken over hoe jij werkend je pensioenleeftijd kunt bereiken.

Kosten
Omdat het ontwikkeladvies voorkomt uit een tijdelijke subsidieregeling vanuit het Ministerie van Sociale Zaken & Werkgelegenheid kost het je niets.
 
Wat moet je doen?
Wil je gebruik maken van dit gesubsidieerd ontwikkeladvies, neem dan contact met me op. Je hoeft zelf de subsidie niet aan te vragen. Dat doe ik. Het enige dat  je daarvoor moet doen, is je medewerking verlenen om de vereiste administratie in orde te maken om te voldoen aan de subsidieaanvraag.
 
Meer informatie lees je hier:https://www.hoewerktnederland.nl/
 
Terug naar Home