Afbeelding invoegen


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 volgende »

Lianne is een zelfverzekerde lieve zachte vrouw die erg duidelijk is in het overbrengen van haar woorden en de stof die ze je wil laten leren. De workshop die ze gegeven heeft over het gebruik van LinkedIn was enorm behulpzaam en leerzaam. Alles wat tot in de puntjes keurig netjes geregeld. Daarnaast ken ik Lianne van de opleiding NLP Practitioner. Hierbij komt naar voren hoe graag Lianne bijleert om dat te gebruiken bij de skills die ze al heeft. Een fijne vrouw om mee te werken zowel samen als student of oefengroepje of als trainster. Gedreven door passie die aanstekelijk werkt als je bij haar bent. Een topvrouw zonder opsmuk, een rechtvaardige sterke persoonlijkheid.

Indigo Huijbregts - 03-01-2019 - 11:57

Als beginneling vond ik het een waardevolle workshop, stapsgewijs werd het programma uitgelegd daarnaast ontvingen de deelnemers een handuitreiking van de presentaite en een checklist als je aan de slag gaat. Het geheel was zeer goed verzorgt, mijn complimenten!

Mieke Toemen - 09-12-2018 - 20:56

De gesprekken die ik met Lianne heb gehad, heb ik als zeer prettig ervaren.

Lianne is professioneel, luistert goed en is goed bereikbaar wanneer ik iets te vragen had of ik zat ergens mee vast.

Tijdens de gesprekken is mij duidelijk geworden wie ik ben? Wat ik kan? Wat ik wil? En hoe ik het kan bereiken?áDoor de opdrachten die je krijgt, word je aan het denken gezet. Tijdens de gesprekken worden de opdrachten besproken en punten geconstateerd.

Samen met Lianne wordt besproken welke kant dat wordt opgegaan. Tevens kon ik zelf ook aangeven waar ik dieper op in wilde gaan of meer aandacht aan wilde geven.

Lianne paste daar de opdracht op aan. Het inplannen van de gesprekken gebeurde in onderling overleg.

Bedankt voor de gesprekken. Je hebt me een stap in de goede richting gegeven. Nu moet ik zelf verder met het bewandelen van mijn loopbaanpad.

Shirley Spooren-Hagen - 26-07-2018 - 13:41

Ik heb bij Lianne het loopbaancoaching traject gevolgd inclusief de online drijfverenscan. Het is een goede mix van opdrachten maken, testen doen en vervolgens naar aanleiding hiervan gesprekken voeren waarbij volgens een vooropgezet plan en op een logische manier wordt toegewerkt naar conclusies.

Ik ben blij het traject gevolgd te hebben. Het heeft mijn gedachten m.b.t. mijn toekomstige loopbaan versterkt en Lianne heeft me handvaten en suggesties gegeven waarmee ik verder kan. Sterke punten van Lianne : luisteren, inlevingsvermogen, meedenken en aanbevelingen doen.

Lianne is een prettige, ge´nteresseerde gesprekspartner die professioneel te werk gaat. Ik zou haar zeker bij anderen aanbevelen.

Ronald - 18-03-2018 - 23:04

Met behulp van jou weet ik na 5 gesprekken weer wat ik wil gaan doen. Hele verrassend was het niet, maar het was voor mij toch nodig om dit traject, samen met jou, te volgen. Een luisterend oor, een duidelijke visie en een deskundig duwtje in de rug.
Wat ik enorm waardeer is jouw professionaliteit en deskundigheid... gewoon aan de eetkamertafel.

Carlijn - 04-08-2017 - 13:14

Echt een topcoach! Luistert goed naar je, denkt mee, geeft goede tips en inzichten. Altijd bereikbaar als je met iets zit of iets wilt weten. Ze heeft me echt in de goede richting gezet en de gesprekken waren zeer professioneel. Heel tevreden. Wie weet vraag ik haar in de toekomst om mij opnieuw te begeleiden.

Irene van Sprang - 15-07-2017 - 16:11

Tijdens een bijeenkomst voor werkzoekenden in de bibliotheek, Walk & Talk, was Lianne gastspreker. Zij informeerde de aanwezigen over netwerken. Haar presentatie (de 'talk') was erg informatief en inspirerend. Zij motiveerde en enthousiasmeerde de deelnemers.

Tijdens de 'walk' luisterde ze aandachtig en dacht mee met de zoektocht naar een nieuwe baan. Dit werd door de aanwezigen als zeer prettig ervaren.

J. Jonkers (Bibliotheek Midden-Brabant) - 22-06-2017 - 12:52

Lianne heeft bij ons intern de training voor linkedIn verzorgd.
De training steekt goed in elkaar, geeft aan wat belangrijke punten zijn om op te letten.
Daarnaast is er uiteraard een deel uitleg over LinkedIn.
Sterk punt is het klantgerichte werken, niet een training geven die volgens een strak vooraf bepaald schema regeltje voor regeltje wordt afgedraaid.
Het gaat om de vraag wat de klant met een training wenst te bereiken, die vraag is naar volle tevredenheid beantwoord.

Kees Hoogendoorn van HD Maatwerk Interieur 29-3-2017

Kees Hoogendoorn - 29-03-2017 - 10:14

Anderhalf uur sparren hebben mij heel veel opgeleverd!
Binnen 10 minuten kon ik de knoop m.b.t. mijn toekomstig zoekprofiel doorhakken.
Daarna zijn we aan de slag gegaan met brainstormen over de stappen die ik zou kunnen zetten. En nu heb ik twee kantjes vol met allemaal nuttige tips.
Bedankt, Lianne

Christine Rahn - 20-02-2017 - 15:16

Vanuit BNI hebben we een hele leuke en interessante LinkedIn-training gevolgd bij Lianne. Perfecte uitleg gekregen hoe met 'je profiel' om te gaan en vervolgens goed gebruik te maken van alle netwerkmogelijkheden die het systeem biedt.

Marco Verbrugge (makelaardij, verzekeringen, hypotheken en financieel advies) - 09-02-2017 - 15:53


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 volgende »