Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 volgende »

Tijdens een bijeenkomst voor werkzoekenden in de bibliotheek, Walk & Talk, was Lianne gastspreker. Zij informeerde de aanwezigen over netwerken. Haar presentatie (de 'talk') was erg informatief en inspirerend. Zij motiveerde en enthousiasmeerde de deelnemers.

Tijdens de 'walk' luisterde ze aandachtig en dacht mee met de zoektocht naar een nieuwe baan. Dit werd door de aanwezigen als zeer prettig ervaren.

J. Jonkers (Bibliotheek Midden-Brabant) - 22-06-2017 - 12:52

Lianne heeft bij ons intern de training voor linkedIn verzorgd.
De training steekt goed in elkaar, geeft aan wat belangrijke punten zijn om op te letten.
Daarnaast is er uiteraard een deel uitleg over LinkedIn.
Sterk punt is het klantgerichte werken, niet een training geven die volgens een strak vooraf bepaald schema regeltje voor regeltje wordt afgedraaid.
Het gaat om de vraag wat de klant met een training wenst te bereiken, die vraag is naar volle tevredenheid beantwoord.

Kees Hoogendoorn van HD Maatwerk Interieur 29-3-2017

Kees Hoogendoorn - 29-03-2017 - 10:14

Anderhalf uur sparren hebben mij heel veel opgeleverd!
Binnen 10 minuten kon ik de knoop m.b.t. mijn toekomstig zoekprofiel doorhakken.
Daarna zijn we aan de slag gegaan met brainstormen over de stappen die ik zou kunnen zetten. En nu heb ik twee kantjes vol met allemaal nuttige tips.
Bedankt, Lianne

Christine Rahn - 20-02-2017 - 15:16

Vanuit BNI hebben we een hele leuke en interessante LinkedIn-training gevolgd bij Lianne. Perfecte uitleg gekregen hoe met 'je profiel' om te gaan en vervolgens goed gebruik te maken van alle netwerkmogelijkheden die het systeem biedt.

Marco Verbrugge (makelaardij, verzekeringen, hypotheken en financieel advies) - 09-02-2017 - 15:53

Enkele antwoorden uit het (tussentijds) evaluatieformulier overgenomen:
"Ik heb voor mezelf meer duidelijkheid gekregen. Dit zorgt voor meer rust bij mij"
"Lianne kan goed zaken samenvatten, de kern benoemen en met voorbeelden komen ter verduidelijking"
" Ze heeft mij de positieve blik op mezelf weer laten zien, waardoor ik zekerder van mezelf geworden ben. Was het even kwijt"
"Ik weet nu beter dat ik in de goede richting zit qua werk en dat als ik in de toekomst iets anders zoek, dan is mij al duidelijk waar ik op moet gaan letten"
"Ik zit zelf achter het stuur. Maar Lianne geeft wel tips hoe ik het beste kan rijden en hoe ik er achter kan komen hoe ik het beste kan rijden. Een échte coach!"
"Lianne heeft voldoende kennis, dat blijkt uit dat ze de rode draad goed kan benoemen en kritische vragen stelt, wat mij aan het denken zet. Het leuke vind ik dat ze soms psychologische zaken uitlegt, wat voor mij verhelderend werkt"
"Ik kan situaties bij jou neerleggen, waar jij dan goed op doorvraagt en vervolgens met een uitleg en/of advies komt waar ik echt iets mee kan"
"Zowel in de gesprekken als bij de opdrachten werd er een spiegel voorgehouden. Dit had voor mij vooral werking erna...zet me aan het denken en ik ging er met collega's over praten in plaats van beren op de weg zien"
"Lianne prikkelt me en ik merk dat ik meer onderneem door de opdrachten. Ze deelt haar kennis en geeft goede samenvattingen waardoor het voor mij duidelijk is geworden wat ik precies wil en wat haalbaar is bij mijn persoonlijkheid"

Miranda B. van FujiFilm Manufacturing Europa B.V. - 13-07-2016 - 09:47

Nav zoektocht over wat ik nu wil met m'n werk een aantal gesprekken gehad met Lianne. Hierbij werd ik echt gedwongen om naar mezelf te kijken!! Rare blikken omdat men niet gewend was een nee te horen waren voor mij oa duidelijk dat ik zeker iets aan die gesprekken heb gehad en nog heb. Door naar mezelf te kijken weet ik ook wat ik zeker niet meer wil!! Hier ga ik zeker mee verder. Erg fijn waren de momenten dat de oefeningen die ik meekreeg besproken werden en evt verder uitgewerkt door Lianne en mij samen waardoor ik weer meer of andere inzichten kreeg. Heb nog steeds de baan die ik had maar beleef het op een andere manier. De mensen om mij heen hebben een andere kant van mij leren kennen. Of ze daar blij van worden weet ik niet maar ik wel!! Ga niet meer door alsof het mijn toko zou zijn! En of ik hier blijf werken weet ik ook niet!!
Lianne van curriculi, heel hartelijk bedankt voor de inzichten die je me hebt gegeven.

Peggy Geerts - 04-03-2016 - 13:02

Vrijdag 19 februari de workshop Linkedin gevolgd. Het is een leuke interactieve workshop met vooral erg praktische tips. Zeker als je je profiel op Linkedin wil verbeteren, dan heeft Lianne allerlei handige tips.
Aanrader.

Inge Tan - 23-02-2016 - 16:49

Vandaag 13Okt2015 bij Lianne van Wanrooy geweest voor de workshop LinkedIn. De workshop was erg leerzaam en zelf als getraind gebruiker heb ik nog zeer bruikbare tips gekregen waar ik echt goed mee uit de voeten kan. Lianne legt alles zeer duidelijk en kortbondig uit. Het is een interactivive workshop . een echte aanrader!

jacqueline Fransen - 13-10-2015 - 13:25

Om zelfverzekerd de sollicitatie in te gaan ben ik hulp gaan zoeken bij Curriculi. Samen hebben gekeken naar mijn brieven en een gesprek geoefend. Samenwerking was heel fijn, maar ook de tips die je krijgt zijn heel zinvol. Ik heb er zeker wat van geleerd en zou het zeker aanraden.

Minouch - 07-07-2015 - 16:08

Goede begeleidster. mijn cv is nu veel meer overzichtelijk. ben ik niet meer so bang om mezelf te zijn bij gespreken en prive`.Durf meer aan mijn werkgever aan te geven als ik ergens mee zit, zoals gisteren ik heb gedaan bij mijn partime baan.Ik ben blij dat ik bij haar te recht kwam. bedankt voor alles.

natalia - 30-06-2015 - 22:57


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 volgende »